Slim Patch Pro Acai

Acai bessen zijn super fruit en nu verwerkt in een handige afslankpleister, de Slim Patch Pro Acai! Afvallen was nog nooit zo makkelijk. De werkzame super-fruit stoffen uit Acai bessen zijn in een krachtig concentraat verwerkt in een afslankpleister. Het enige wat u hoeft te doen is de pleister opplakken en het afvallen gaat vanzelf. De patches geven de hele dag natuurlijke extracten af om uw eetlust te remmen en tegelijkertijd vetten te verbranden.

Voordelen Slim Patch Pro Acai

 1. verminderd hongergevoel
 2. hogere weerstand
 3. meer energie
 4. minder vetopname
 5. gestimuleerde spijsvertering

Slim Patch pro Acai gebruiken

’Hoe gebruik ik de Slim Patch Pro Acai?’

Dat is erg eenvoudig. Haal één patch acai van de strook. Plaats de patch met de plakkende zijde op uw bovenarm of schouder. Let erop dat deze plek goed schoon en droog is (geen bodylotions of nog vochtig van het douchen). Laat de patch minimaal 20 uur zitten. Wissel de patch dagelijk af en wissel ook regelmatig van plek. Val vanzel
f kilo’s af.

Slim Patch pro Stappenplan

Om af te vallen met Slim Patch Pro wordt het volgende stappenplan aangeraden. Het doel is namelijk om een blijvend resultaat te behalen en een jojo-effect te voorkomen.

Stap 1: u gaat afvallen! Het is even confronterend, maar het is tijd om op de weegschaal te gaan staan. Bereken uw BMI en bepaal hoeveel kilo u af moet vallen om een gezond gewicht te behalen. Stel een reëel doel: een gezond gewicht bereiken over een gezonde periode om af te vallen. 0,5-1 kilo per week afvallen is genoeg: dan ben u na 3 maanden namelijk zo’n 8 kilo kwijt. Naast het gebruiken van de Slim Patch Pro Acai is het verstandig te letten op uw voeding en voldoende te bewegen.

Stap 2: Bepaal na 6 weken hoe het afvallen is verlopen. Is het nodig uw voeding en beweging verder aan te passen of bent u inmiddels op gewicht? Zet uw afvalplan door en gebruik de Slim Patch Pro om eventueel meer af te vallen of om het gewichtsverlies blijvend te maken. Deze fase is riskant, omdat het verleidelijk is weer wat meer te gaan eten en om te vervallen in oud patroon. Zet nog even door!

Stap 3: Streefgewicht behalen en behouden. In deze fase is het belangrijk om de nieuwe lifestyle geheel eigen te maken. U kunt de acai patches nog één keer gebruiken om vervolgens op eigen benen te staan.

Afvallen met Acaibessen

Acai bessen worden veelal gebruikt om af te vallen, omdat ze diverse voordelen bieden. Acai bessen helpen namelijk met:

 • verminderen van de eetlust
 • extra energie
 • herstellen van de darmflora
 • detoxen van het lichaam
 • behouden van streefgewicht
 • anti huidverouderende werking door antioxidanten

‘Waarom zou ik niet gewoon Acai bessen eten in plaats van de pleisters gebruiken?’

Een gegronde vraag. De kracht hierbij ligt in de geconcentreerde formule die in de slim patch pro acai wordt gebruikt. Daarvoor zou u erg veel acai bessen moeten eten die ook niet goedkoop zijn. Het kiezen voor Slim Patch Pro Acai is dus eenvoudiger, goedkoper en werkt bovendien iedere dag.

Slim Patch Pro Acai ervaringen

Vele dames zijn u voorgegaan met slim patch pro acai. Hun ervaring is waarschijnlijk erg herkenbaar.

Zo schrijft Margit, 51 jaar oud:

“Ik was ten einde raad. Toen ik met Slim Patch Pro begon, voelde ik dat dit anders was. De patches helpen je om blijvend gewicht kwijt te raken. Ik ging ook anders eten. Twee keer per dag een gezonde maaltijd, zonder honger te leiden. Geen suiker, minder pasta en meer groentes. Dankzij Slim Patch Pro acai ben ik in krote tijd 7 kilo afgevallen. Eindelijk zit ik weer lekker in mijn vel!”

Ook Eveline, 39 jaar, deelt haar ervaringen met slim patch pro:

“Van elk dieet dat ik heb gevolgd, kreeg ik klachten. Ik voelde me moe, ik kreeg last van verstoppingen in mijn darmen en kon moeilijk naar het toilet… … Nu voel ik me zoveel beter en lichter. Ik ben in de eerste weken 6 kilo kwijt geraakt. Hier ga ik voorlopig nog wel even mee door! Ik ben inmiddels 8 kilo afgevallen in twee maanden en voel me beter als ooit tevoren; ik bruis van de energie!”

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Slim Patch Pro Acai. Deel ze met ons!

Slim Patch Pro bestellen

De Slim Patch Pro Acai is niet meer verkrijgbaar. Hieronder vindt u een alternatief:

 Hollywood Garcinia

9 comments

 1. Marja schreef:

  Hallo, heb nu een week dit product gebruikt en het werkt boven verwachting goed! Ben nu al 2 kilo kwijt en het lijkt door de Acai Patch te komen. Want ben niet anders gaan leven. Tot zo ver zeer tevreden hoor!

 2. Jeanine schreef:

  Werkt goed! Aanrader en gebruik het nu al bijna een maand! 4 kilo kwijt en zit een stuk beter in mijn vel. Had niet gedacht dat het zo goed zou kunnen werken. Je verwacht wel een leuk resultaat maar hier ben ik wel heel tevreden mee.

 3. Suzanne van Tiersen schreef:

  Eerst zien dan geloven. Pakketje is inderdaad gratis alleen verzendkosten. Ben benieuwd!

 4. Marjolein schreef:

  Dit werkt erg goed. Ben al 4 KG kwijt

 5. Jeanette van Weesp schreef:

  Ik gebruik de pleisters al 4 weken. Ik ben nu vanochtend 2,5 kg kwijt. Zodoende ben ik heel tevreden over het resultaat tot nu toe.

 6. Sherry schreef:

  Ik vroeg me af hoeveel pleisters je krijgt in je proefpakket ladys?.. xx

 7. Femke van Kesteren schreef:

  Voldoende pleisters krijg je in ieder geval. Prima startpakket. En heb goede resultaten al! Werk in ieder geval erg goed Slim Patch.

 8. Vianne Baars schreef:

  Had niet verwacht dat je met Slim Patch en Acai kon afvallen maar het werkt inderdaad wel degelijk.

 9. Dennis schreef:

  Slim Patch Pro Acai ook te combineren met andere afslankmiddelen?

Reageer

All fields marked (*) are required