DutchPharma Weight Control Proefpakket

Dutchpharma

DutchPharma is een verzameling producten met verschillende doelen. Het ene DutchPharma product is geschikt om snel mee af te vallen, de ander om beter te slapen. In dit artikel focussen wij ons op de Weight Control variant.

Weight Control is een combinatie van twee zorgvuldig samengestelde preparaten. Aan de ene hand hebben wij het vezel complex en aan de andere hand hebben wij het kruidenpreparaat.

DutchPharma Vezelcomplex

Vezels, of voedingsvezels zijn belangrijk op het gebied van spijsvertering en een goede werking van de darmen. DutchPharma pillen bevatten psyllium en appelvezels en zorgen voor een positieve bijdrage aan de consumptie van vezels. Dit zorgt voor een verbeterde stoelgang en daarmee tot een verbetering van de algemene gezondheid.

Omdat deze vezels u een verzadigd gevoel geven zult u minder snel honger hebben en laat u die tussendoortjes sneller liggen. Daarom zijn deze tabletten een uitstekende toevoeging aan uw dieet om op gewicht te blijven en af te vallen.

DutchPharma Kruidenpreparaat

Het kruidenpreparaat bestaat uit plantenextracten. Groene thee speelt hierin de hoofdrol. Groene thee stimuleert de vetverbranding en vermindert het hongergevoel omdat uw bloedsuikerspiegel beter op pijl blijft.

Het groene thee extract bevat EGCG. Dit is een antioxidant. Deze antioxidant vorm samen met de overige preparaten in DutchPharma een perfecte combinatie om uw vetstofwisseling te bevorderen.

DutchPharma Weight Contol Proefpakket bestellen

Hoewel DutchPharma een positieve werking heeft op uw gezondheid en u helpt af te vallen is het belangrijk een gebalanceerd eetpatroon aan te houden en voldoende te bewegen. Hierbij is de inname van 1,5 tot 2 liter vocht per dag een must!

Klik op het plaatje hieronder om direct jouw proefpakket gratis te bestellen. Alleen Verzend- en Verpakkingskosten.

DutchpharmaHollywood Garcinia

8 comments

 1. Chantal schreef:

  Hallo, ik ben opzoek naar een natuurlijk middel om af te vallen. Na m’n zwangerschap lukt het niet de laatste kilootjes te verliezen. Probleem is dat ik een middel zoek dat glutenvrij is en geheel bestaat uit natuurlijke bestanddelen. Weight Control van Dutch Pharma is een kruidenpreparaat, maar weet iemand of ik het ook kan gebruiken?

  Bedankt, groetjes, Chantal.

 2. Imelda Smulders schreef:

  Hey Chantal,
  Ik had precies hetzelfde probleem! Ja, Weight Control van Dutch Pharma is geheel veilig om te gebruiken.. het is gegarandeerd glutenvrij. Let er wel even op dat je het niet kunt gebruiken als je borstvoeding geeft. Succes met afvallen, ik ben na 1 maand 3 kilo kwijt.
  Groeten,
  Imelda.

 3. Martine schreef:

  Dankzij weight control van Dutch Pharma ben ik inmiddels mijn onderbuikje kwijt aan het raken. Nu ik 3 kilo ben afgevallen heb ik al zin in de kerstdagen. Nog een paar kilo extra afvallen en kom maar op met die kerstjurk!

 4. Sterre Vielsse schreef:

  Goed product hoor. Heb Weight Control gebruik het nu enkele weken en werkt voor mij erg goed!

  Top!

 5. Fanny schreef:

  Zijn er nog meer mensen die ervaring hebben met Dutchpharma Weight Control? Heb net het proefpakket besteld. Alleen verzendkosten. Wel goedkoop dus, hoop dat t werkt!

 6. admin schreef:

  Wij hebben als feedback gekregen van onze bezoekers dat dit product goed werkt en stabiele afslankresultaten geeft. Hoop dat dit antwoord op jouw vraag geeft Fanny omtrent Dutchpharma Weight Control.

 7. marianne schreef:

  ik heb een proefpakketje besteld, binnen een paar dagen was hij in huis.

 8. Laura Boskoop schreef:

  Geweldig product! Heb al een aantal afslankproducten geprobeerd maar dit is de enige die mij goed resultaat gaf.
  Ben nu een paar weken bezig en duidelijk een paar kilo kwijt terwijl ik mijn voedingspatroon niet heb veranderd. Ideaal en tegen verwachting goed.

Reageer

All fields marked (*) are required