Detox formule ervaringen

De detox formule is een supplement met diverse ingrediënten die op natuurlijke wijze het lichaam helpen ontgiften / detoxen. Het doel van detoxen is het verwijderen van opgeslagen gifstoffen en reinigen van je lichaam. Dit zorgt ervoor dat de stofwisseling verbetert en je voeding beter kunt verwerken. Uiteindelijk zul je hiermee dus afvallen. Je leest in dit artikel meer over de werkzame stoffen, welke voordelen de kuur biedt en recensies (ervaringen).

Detox formule afvallen

Detox formule zijn afslankcapsules die je inneemt met water. De werkzame stoffen zorgen ervoor dat je lichaam ontgift en de darmen gereinigd worden. De darmen zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de spijsvertering en het transporteren van onverteerbare resten van het eten. Sommige personen hebben een snelle en gezonde spijsvertering. Voor hen is detoxen een ondersteuning, maar kan dit wellicht minder effect hebben. Voor iedereen die zich herkent in een opgeblazen gevoel, wel eens last hebben van obstipatie en vermoeidheid kan de detoxformule helpen.

Ingrediënten detox-formule-recensie

De werkzame stoffen in de detox formule capsules zijn o.a.:

 • Cranberry extract
 • Aloë Vera
 • Zoethoutwortel
 • Anijszaad

Detoxformule kuur

Met de detoxformulekuur heb je geen sappenkuur meer nodig. De capsules zullen je helpen ontgiften. De kuur biedt de volgende voordelen:

 1.  Ontgiften en reinigen van het lichaam
 2. Stimuleren van de stofwisseling
 3. Verwijderen van afvalstoffen die zijn opgeslagen
 4. Verbranding verhogen van vet en calorieën
 5. Meer energie

Recensies

De detoxformule is door verschillende personen getest. We hebben enkele reacties voor je verzameld.

Gemma (53): “Ik had vaak last van een opgeblazen buik. Met mijn figuur was ik altijd wel tevreden, maar mijn taille was niet meer zoals het vroeger was. Ik schaamde me en droeg vaak wijdere kleding. Met de detox formule ben ik al 5cm rondom mijn buik kwijt. Ik ben nog niet op mijn ideale gewicht, maar het begin is gemaakt”.

Laurentien (32): “Tja, wat moet ik erover zeggen. Ben blij dat ik nu wat vaker naar de wc kan. Vroeger kostte me dat wat moeite. Nu kan ik dagelijks en voel ik me wat fitter. Afvallen schiet ook wel lekker op.”

Emily (37): “Het is een eenvoudige manier van je leefstijl dusdanig aanpassen dat je permanent gewicht kunt verliezen. Ik ben tevreden met de resultaten die ik tot dusver heb geboekt.”

Detox formule Bestellen

Dit product is niet meer leverbaar. Klik op het onderstaande plaatje voor een prima alternatief. Garcinia Cambogia Bioactive

1 comment

 1. Sanne Vermeulen schreef:

  Nu een week gebruikt en werkt echt goed! Gemotiveerd om weer lekker sporten erbij. Klaar voor de zomer!

Reageer

All fields marked (*) are required