Carbuloss

Carbuloss is de dieetsensatie die vanuit Amerika naar Europa is overgewaaid. De koolhydraatblokkers voorkomen de opname van overtollige koolhydraten door het spijsverteringssysteem, waardoor u vanzelf afvalt! Zelfs Dr Oz heeft in zijn wereldwijd bekende show de werkzame stof, Fabenol Max ofwel witte nierbonen extract, behandeld omdat dit écht helpt met afvallen. Carbuloss is een revolutionair dieetproduct waardoor u eindelijk eens afrekent met overtollige kilo’s!

Carbuloss Dieet

Cabuloss is het afslankmiddel dat u effectief ondersteunt bij gewichtsverlies. De voordelen van deze afslanksensatie zijn:

 • blokkeert snelle koolhydraten
 • stimuleert de stofwisseling
 • ingredienten zijn klinisch bewezen
 • veilige toevoeging aan een dieet
 • geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd

Dr Oz en Carbuloss

Dr Oz heeft in zijn tv show uitgelegd hoe het witte nierbonen extract werkt. Hij noemde het één van de best bewaarde geheimen in de wereld van dieetsupplementen. Aan de hand van een filmpje liet Dr Oz zien hoe dit werkte: het witte nierbonen extract houdt enzymen aan de praat, waardoor de lange repen zetmeel niet worden afgebroken tot suikers. Omdat het zetmeel in takt blijft wordt het door het lichaam afgescheiden, zonder dat het verteerd wordt.

Carbuloss maakt gebruik van Febenol Max, de meest krachtige versie van het witte nierbonen extract. Het is gemiddeld 6 maal krachtiger dan vergelijkbare extracten van andere dieet producten. Febenol Max voorkomt de opname van overtollige koolhydraten en vermindert de stijging van de bloedsuikerspiegel. Hierdoor kunt u op gezonde wijze en zonder enige inspanning afvallen!

Carbuloss Koolhydraatblokkers gebruiken

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden gedurende 2-3 maanden 3 Carbuloss capsules per dag in te nemen. Bij voorkeur 1 capsule 30 minuten voordat een koolhydraatrijke maaltijd wordt genuttigd. Neem 1 capsule voor het ontbijt, 1 capsule voor de lunch en 1 capsule voor het avondeten in met 1 á 2 glazen water. Het wordt afgeraden deze dosering te overschrijden: met deze dosering valt u met Carbuloss vanzelf af.

Koolhydraatblokkers ervaringen

Meer informatie over de ingrediënten van Carbuloss, leuke dieet grappen en ervaringen van anderen met dit succes product vindt u op facebook. Melissa schrijft:

“Ik ben nu een week bezig en al 3 kilo kwijt dus ik ben erg tevreden..”.

Bent u de volgende die kilo’s afvalt dankzij Carbuloss?

Carbuloss kopen in Nederland

Carbuloss is nu ook verkrijgbaar in Nederland! Als alternatief kunt u proberen:

 Hollywood Garcinia

6 comments

 1. J. van Lanen schreef:

  Ik heb Carbuloss nu even geprobeerd. Ik heb dus al wat ervaring met dit product. Het helpt bij mij met afvallen een klein beetje lijkt me. De prijs is wel aan de hoge kant ik heb het online besteld met een aanbieding. Carbuloss is dus wel een ok product en lipo 13 heb ik nog niet gecombineerd.

  • Tiny schreef:

   Hoi J. van Lanen,

   Ik heb Carbuloss ook geprobeerd en viel er ook maar een beetje van af. Ik heb nu het sample besteld van Dutch pharma. Alleen verzendkosten betalen om te proberen en dat bevalt er goed. Nu al 3 kilo in 2 weken en ik sport er maar heel weinig bij. Helpt mij dus enorm en is dan weer op basis van groene thee en vezels. Hier is de link voor de sample: http://www.lijnwijzer.nl/dutch-pharma-proefpakket/

   Succes!

 2. Dave Nielsen schreef:

  Bedankt Tiny voor de Tip! Wilde ook Carbuloss kopen maar het is inderdaad wel verstandig om eerst iets uit te proberen voordat je iet gaat kopen. Best logisch eigenlijk. haha :).

 3. Stefanie Voort schreef:

  Carbuloss helpt voor mij niet helaas. Het het geprobeerd in combinatie met Lipo 13. Denk dat ik dan toch maar weer moet gaan sporten. Dit ga ik misschien nog wel proberen. Deze, Dutchpharma Weight Control. Maar denk toch dat de combinatie met sporten het beste werkt om snel af te vallen met pillen.

 4. Jantine schreef:

  Leuk product dat Carbuloss en de combinatie van Lipo13 lijkt interessant. Echter vind ik de combinatie wel erg duur. Je betaalt al snel 100 euro voor een setje. Dan maar een proefpakket gratis. thx Stefanie voor de tip.

  Dooeg

 5. eva schreef:

  Ben benieuwd of het wat is

Reageer

All fields marked (*) are required